Word lid van de VCH

Wilt u het historisch tijdschrift Transparant ontvangen? Vul het formulier onderaan deze pagina in, of stuur uw aanvraag voor een abonnement schriftelijk op naar het secretariaat van de Vereniging van Christen-Historici (VCH).

Een abonnement kan op ieder gewenst moment ingaan. Een abonnee is automatisch lid van de VCH, tenzij hij of zij schriftelijk aangeeft dat niet te wensen. Leden krijgen korting bij evenementen die de VCH organiseert.
Een abonnement kost slechts € 27,50 per jaar. Studenten kunnen op vertoon van een kopie van hun studentenkaart abonnee worden voor € 13,75 per jaar. Het studententarief geldt voor een periode van maximaal vijf jaar. U krijgt een acceptgiro waarmee u het abonnementsgeld kunt voldoen. Opzegging dient te gebeuren uiterlijk op 1 december voorafgaand aan het abonnementsjaar.

Secretariaat VCH:
Drs. Leon van Damme
secretariaat@christenhistorici.nl
Gironummer 2664113 t.n.v. Penningmeester VCH, Schoonhoven

Uw voor- en achternaam (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Hoe kent u Transparant of de Vereniging van Christen-Historici?

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de betaling van € 27,50 per jaar. U wordt lid van VCH en ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift Transparant. Bent u student? Dan betaalt u € 13,75 per jaar. Upload hieronder een kopie van uw studentenkaart (in formaat jpg, pdf of png). Het secretariaat neemt contact met u op hoe u uw abonnementsgeld kunt overmaken.

Voer de gegevens hieronder in, zodat we spam kunnen uitschakelen.
captcha